Apartamente Nord Residences Constanța

Constanța - Tomis Nord

0€
   • Camere 2
   • Băi 1
   • Suprafață

   Descrierea proprietăţii

   În prezent acest bloc nu mai face parte din oferta noastră, pentru alte apartamente de vânzare accesați Apartamente Constanța

   Momentan în construcţie, blocul se află într-o zonă rezidenţială. Nord Residences va fi compus din două blocuri înconjurate de parcări şi zone de verdeaţă. Datorită proiectului deosebit, la fiecare etaj se află atât apartamente cu două şi trei camere, cât şi garsoniere. Blocul dispune de două lifturi, parcare subterană şi la parter.

   Apartamentele au suprafeţe şi preţuri pentru orice cumpărător. Se vor preda la stadiul semifinisat (interiorul la alb, şape turnate, ferestre cu geam termopan pe profil PVC Rehau, uşă metalică la intrare, instalaţia sanitară, electrică şi de gaz în apartament), pentru a-i da posibilitatea cumpărătorului de a-şi personaliza locuinţa. Termenul de predare va fi la sfârşitul anului.

   Poziţionarea complexului rezidenţial oferă avantajul de a fi în apropierea centrelor comerciale Maritimo, Tom şi aproape de bulevardele principale ale oraşului, astfel ajungându-se uşor în diferite puncte de interes şi în Staţiunea Mamaia.